Jouw mening over Schatje van Arnhem

Schatje van Arnhem & Pierre’s Foodservice hebben de handen in een geslagen en verzorgen authentiek Indisch maaltijden. Pierre’s Foodservice verzorgt al enige tijd onze deze maaltijden.

Om onze service te verbeteren en om te horen dat jij net zo enthousiast bent over onze gerechten of dat je het misschien beter had verwacht dan kun je hier je mening achterlaten.

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Benieuwd wat onze gasten vinden? Lees dan onze reviews.

Genoten van rijsttafel

Rated 5 out of 5
18 maart 2023

Omdat de tent vanavond helemaal vol geboekt was (!) hebben we genoegen moeten nemen met een fantastische take-away in de vorm van een rijsttafel. Heerlijk! Volgende keer gaat we zeker eerst even bespreken!

Erik

Heerlijke avond

Rated 5 out of 5
12 februari 2023

Proeverij van ’t Schatje gekozen en we hebben echt gesmuld van alle gerechtjes (en dat waren er aardig wat !). Sfeer was prima, lekker gemoedelijk, ook dankzij een top gastvrouw. We komen zeker terug !

Rian

Top!

Rated 5 out of 5
5 februari 2023

Supergastvrij ontvangen en hemels gegeten. Wat een heerlijk schatje!

Wilma

Voortreffelijk!

Rated 5 out of 5
28 januari 2023

Heerlijke rijsttafel. Alsof het door mijn eigen moeder is klaargemaakt. De smaak was zo herkenbaar.

Gezellige gastvrouw en gastheer. Manon jij bent echt het schatje van Arnhem. Pierre, de gerechten waren voortreffelijk. Complimenten voor jullie allemaal.

Henny

rijsttafel

Rated 5 out of 5
21 januari 2023

de smaken van de rijsttafel was echt indisch en erg fijn…De bediening was erg gemoedelijk en kundig..complimenten aan bediening en de kok….

rob